Scroll to top

КАРИЕРА

НОВИ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ

2D АНИМАТОР

Од кандидатите очекуваме:

– Одлично познавање на Adobe After Effects, Adobe Premiere
– Познавање на Ilustrator и Photoshop
– Најмалку две години работно искуство на исто или слично работно место

 

Одговорности:

  • Изработка на 2D Анимации со претходно изработен дизајн, Адаптација на TV реклами за различни пазари, анимација на графики и анимација на лого-а, “packshots”
  • 2D tracking на елементи, етикети и ретуширање со нови.
  • Подготвеност за тимска и самостојна работа
  • Комуникација и координација со другите вработени во агенцијата

АПЛИЦИРАЈ

ПОПОЛНИ ГО ФОРМУЛАРОТ